Ασφάλιση Εργολάβων Όλων των Κινδύνων

Ασφάλιση Εργολάβων Όλων των Κινδύνων

Ως εργολάβος οικοδομών ή επιχειρηματίας ανάπτυξης γης, χρειάζεστε τη μέγιστη προστασία της επένδυσής σας σε οποιοδήποτε κατασκευαστικό έργο που αναλαμβάνετε. Εκτός από την ανάγκη συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις του συμβολαίου σας, ένας επιπρόσθετος λόγος για την αγορά της Ασφάλισης Εργολάβων ΄Ολων των Κινδύνων είναι το γεγονός ότι οποιαδήποτε ζημιά που μπορεί να γίνει στο έργο, μπορεί να σημαίνει ότι θα είστε υποχρεωμένος να κάνετε δύο φορές την εργασία με μόνο μια πληρωμή. Από την άλλη, αν καταστραφούν οι εγκαταστάσεις κατασκευής, αυτές θα πρέπει να αντικατασταθούν από τους δικούς σας πόρους.

To ασφαλιστήριο Εργολάβων ΄Ολων των Κινδύνων, της ΄Υδρα Ασφαλιστικής, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει κάλυψη έναντι οποιασδήποτε απρόβλεπτης και ξαφνικής απώλειας ή ζημιάς από οποιαδήποτε αιτία, εκτός από εκείνες που εξαιρούνται.

Το ασφαλιστήριο μπορεί να γίνει από κοινού στο όνομα του εργολάβου και του ιδιοκτήτη για να καλύπτει κατασκευαστικά έργα που ποικίλουν από μικρές κατοικίες σε κατασκευή δρόμων, γεφυριών, φραγμάτων, σηράγγων, μονάδες παραγωγής ενέργειας και πολλά άλλα.

Το Μέρος Υλικής Ζημιάς του ασφαλιστηρίου μας προσφέρει κάλυψη για την αξία του έργου, το κόστος των υλικών ή αντικειμένων που προμηθεύει ο ιδιοκτήτης, τις εγκαταστάσεις κατασκευής, τα μηχανήματα κατασκευής και αποκομιδή συντριμμάτων.

Το Μέρος Αστικής Ευθύνης του ασφαλιστηρίου μας προσφέρει κάλυψη για τυχαία απώλεια ή ζημιά σε περιουσία τρίτων και/ή σωματική βλάβη που προκύπτει σε σχέση με το έργο.

Η ομάδα μας από εξειδικευμένο προσωπικό είναι πολύ καλά καταρτισμένη για να σας προσφέρει την κατάλληλη καθοδήγηση.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αγορά νοσοκομειακής ασφάλειας για αλλοδαπούς, ευθύνης εργοδότη (για οικιακές βοηθούς) και ασφάλειας ταξιδιού με πιστωτική κάρτα online