Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Ιατρών, Οδοντίατρων και Φαρμακοποιών

 Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Ιατρών, Οδοντίατρων και Φαρμακοποιών

Το ασφαλιστήριο της  Ύδρα Ασφαλιστικής είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει τη μέγιστη προστασία στον ιατρικό κόσμο και στους άλλους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας.  Η κάλυψη περιλαμβάνει όλα τα ποσά που ο ασφαλισμένος καθίσταται νομικά υπεύθυνος να πληρώσει ως αποζημίωση σε τρίτους, σε σχέση με οποιοδήποτε λάθος, σφάλμα, παράλειψη ή αμέλεια, όπως επίσης τα νομικά έξοδα που πραγματοποιούνται με τη συγκατάθεση της Εταιρείας, πάντοτε βέβαια μέσα στα πλαίσια του Ορίου Αποζημίωσης που επιλέγεται από τον ασφαλισμένο.

Η ασφάλισή μας προσφέρεται σε ιατρούς, οδοντίατρους, φαρμακοποιούς, οπτικούς, φυσικοθεραπευτές, νοσηλευτές, τεχνικούς βοηθούς, νοσοκομεία, κλινικές και ιατρικά κέντρα.

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν πληρώνετε περισσότερα από όσα πρέπει για την ασφάλιση της επαγγελματικής σας ευθύνης και ότι εξασφαλίζετε ποιοτική κάλυψη με ένα  ιδιαίτερα προσιτό κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.  Το εξειδικευμένο προσωπικό  μας και οι ασφαλιστικοί μας διαμεσολαβητές , είναι πολύ καλά καταρτισμένοι, για να σας προσφέρουν την κατάλληλη καθοδήγηση, ώστε να προσαρμόσετε την ασφαλιστική σας κάλυψη στα δικά σας μέτρα.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αγορά νοσοκομειακής ασφάλειας για αλλοδαπούς, ευθύνης εργοδότη (για οικιακές βοηθούς) και ασφάλειας ταξιδιού με πιστωτική κάρτα online