Ασφάλιση Μεταφερόμενων Εμπορευμάτων

emporevmataGR

Η Ασφάλιση Μεταφερομένων Εμπορευμάτων είναι ασφαλιστήριο με ετήσια κάλυψη, το οποίο είναι κατάλληλο για την κάλυψη των κινδύνων χερσαίας μεταφοράς του ασφαλισμένου, με ένα απλό και οικονομικό τρόπο.

Κάλυψη των κινδύνων χερσαίας μεταφοράς του ασφαλισμένου, με ένα απλό και οικονομικό τρόπο.

Το ασφαλιστήριο σας αποζημιώνει, αν οποιαδήποτε από τα εμπορεύματά σας, ή τα εμπορεύματα για τα οποία φέρετε ευθύνη, υποστούν ζημιά ή καταστραφούν, ενώ μεταφέρονται με οποιοδήποτε όχημα που καθορίζεται στο ασφαλιστήριο.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε τη βασική κάλυψη και να απολαμβάνετε χαμηλότερα ασφάλιστρα.  Σ’ αυτή την περίπτωση, τα εμπορεύματα θα καλύπτονται έναντι ζημιάς ή καταστροφής ως αποτέλεσμα:  (α) σύγκρουσης του οχήματος με άλλο όχημα ή άλλα οχήματα (β) πρόσκρουσης του οχήματος σε σταθερά ή κινητά αντικείμενα ή κατασκευές (γ) ανατροπής του οχήματος.  Εναλλακτικά, μπορείτε να επεκτείνετε τους καλυπτόμενους κινδύνους με επιπρόσθετα ασφάλιστρα. Η επιλογή είναι δική σας!

Εξυπηρέτηση Πελατών

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αγορά νοσοκομειακής ασφάλειας για αλλοδαπούς, ευθύνης εργοδότη (για οικιακές βοηθούς) και ασφάλειας ταξιδιού με πιστωτική κάρτα online