Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Τα ατυχήματα είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής, και οι απαιτήσεις για αστική ευθύνη μπορούν να συμβούν στον καθένα μας. Ακόμη κι αν κάνετε ότι μπορείτε για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά, ένα μικροατύχημα μπορεί να οδηγήσει σε απαιτήσεις εναντίον σας χιλιάδων ευρώ.

Οποιοδήποτε και να είναι το μέγεθος ή το είδος της εργασίας σας (κατάστημα, γραφείο, ξενοδοχείο, εργαστήριο, εργοστάσιο), ή το επάγγελμά σας (δικηγόρος, αρχιτέκτονας, λογιστής, εργολάβος οικοδομών) ή διαχειριστική επιτροπή πολυκατοικιών, σίγουρα χρειάζεστε να έχετε την προστασία της Ασφάλισής μας Αστικής Ευθύνης.

Η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης της Ύδρα Ασφαλιστικής σας παρέχει κάλυψη έναντι όλων των ποσών που θα καταστείτε νομικά υπεύθυνος να πληρώσετε ως αποζημίωση σε τρίτους για τυχαίο σωματικό τραυματισμό ή τυχαία απώλεια ή ζημιά σε περιουσία τρίτων, που προκύπτει και σχετίζεται με το είδος και τους χώρους της εργασίας σας, καθώς και των μέσων που χρησιμοποιείτε, μέχρι τα όρια που καθορίζονται στο ασφαλιστήριό σας.

Για να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε την επιχείρησή σας, σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε την Ασφάλισή μας Αστικής Ευθύνης ως μέρος της κάλυψης που προβλέπεται από τα ασφαλιστήριά μας Shop Platinum, Shop Flex, Office Platinum, Office FlexHome Platinum και Home Gold ή ως ξεχωριστό ασφαλιστήριο.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αγορά νοσοκομειακής ασφάλειας για αλλοδαπούς, ευθύνης εργοδότη (για οικιακές βοηθούς) και ασφάλειας ταξιδιού με πιστωτική κάρτα online